Bygga nytt hus i Spanien

bygg nytt hus i teneriffa og gran canariaAtt bygga nytt hus i Spanien, efter moderna husritningar, har många fördelar: inte minst vad gäller komfort, boendekvalitet och energibesparing.
Ett modernt energisnålt bostadshus, byggt av ekologiska byggmaterial efter nutida byggprojekt har ett avsevärt högre efterhandsvärde på marknaden, eftersom kvalitetshus är en bristvara på den spanska fastighetsmarknaden och bland kristidens erbjudanden.

Om du anlitar ett nordiskt byggfirma i Spanien kan du välja importerade nordiska och ekologiskt rena kvalitetsmaterial och få ett modernt energisnålt bolig med ett hälsosamt inomhusklimat.
Även om vår byggchef talar spanska använder vi inga spanska byggarbetare på våra byggplatser. Ditt hus i Spanien byggs av ett byggteam som har långa erfarenheter inom byggnad av privata bostäder i Norge, Finland, Sverige, Danmark och Spanien.

Vi bygger ditt nya hus med nordisk kvalitet, men till spanska priser. Vårt byggtjänst i Spanien är inte dyrare jämfört med priserna för lokala spanska byggföretag, samtidigt som vi är betydligt billigare än svenska byggservice i Spanien.

Den spanska byggkvaliteten har ett ganska dåligt rykte. Därför är det idag billigare att bygga ett nytt hus i Spanien, jämfört med priset för ett befintligt spanskbyggt hus från byggboomen plus renoveringskostnaden.
Bygg dig ett nytt hus i Spanien om du vill bo i ett modernt hus med hälsosamt inomhusklimat och nutida planlösning, vars marknadsvärde består även efter många år. Vårt byggfirma bygger timmerhus i Spanien, Teneriffe eller på Gran Canaria.
Kvalitet innebär inte bara komfort utan är också en investering.

Renoveringsarbeten  i Spanien 

vi löser

alla dina problem helhetligt

Fram till 2009 saknade spanjorerna egna byggföreskrifter. Därför har man innan utfärdande av byggföreskrifter använt många förlegade byggtekniker med rentav brottsliga besparingar på bekostnad av säkerhet och boendekvalitet.

Vår byggfirma i Spanien erbjuder lösningar till typiska problem för hus byggda innan 2009, såsom mögelangrepp i innerväggar och -tak, lyhörda väggar, läckande tak och lossnande puts på ytterväggar.

Vi tilläggsisolerar ytterväggar, byter ut primitiva enkla fönster och dörrar mot energisnåla och ljudsäkra modeller, anlägger ventilationssystem, förser bostäder med solceller, energisnål luftkonditionering och effektiva värmepumpar samt bassänger med jordvärmepumpar.

Vår byggtjänst i Spanien monterar värme- och ventilationssystem baserade på förnybar energi, samt solceller. Vi använder importerade nordiska bygg- och renoveringsmaterial och färger av bästa kvalitet.

Från 2008 gäller samma regler för renoveringsarbeten i Spanien som gäller för nybyggnation. Vi hjälper dig att hitta en erfaren arkitekt som behövs för att få nödvändiga renoveringsritningar och för bygglovsansökan.

Vårt byggfirma i Spanien ger 10 års garanti för renoveringsarbeten.

Lämna ett svar