Eccobauer är en fritidshustillverkare och husbyggare med specialisering på timmerhus. Hos oss kan du beställa både byggsatser för fritidshus, sauna och nyckelfärdiga timmerhus.

Bygga fritidshus och stugor –  våra priser och vår kvalitet är värda att begrundas.

Bygga fritidshus
Bygga fritidshus

 

Timmerhus är den snabbaste och billigaste lösningen om du vill bygga ett prisvärt fritidshus av bra kvalitet. Om du beställer en byggsats för fritidshus hos oss kan du tjäna 10-15 % i pris, jämfört till exempel med finska timmerhus. Om du anlitar våra timmermän för att bygga fritidshus blir kostnaden för ditt hus 20 % lägre än vid anlitande av svenska hantverkare. Vårt teams yrkeskunnighet och arbetskvalitet kan kontrolleras genom svenska referenser.

För oss gör det ingen skillnad om fritidshuset eller stugor ligger i Dalarna, Jämtland, Värmland, Västerbotten och övriga Sverige. Vi håller alltid byggkostnaderna nere, eftersom estniska fritidshus tillverkare är återhållsamma och jobbar snabbt, med bra kvalitet och till rimliga priser.

Skicka oss ritningar på ditt planerade fritidshus och vi ger dig en offert som är betydligt förmånligare.

Dock har vi en liten brist. Även om vi pratar bra engelska och är duktiga på att tyda tekniska ritningar, är svenska inte vår starkaste sida. Men bygga ordentligt, det kan vi och det kan enkelt kontrolleras, även på svenska, hos våra nöjda kunder i Sverige.